Arma Sistem Bilişim Danışmanlık Yazılım Donanım Anonim Şirketi

Arma Sistem Bilişim Danışmanlık Yazılım Donanım Anonim Şirketi
Sistem Yönetim, Bakım Ve Teknik Destek, BT Danışmanlık, BT Kurumsal Satış, Barındırma
İletişim Adresleri
Adres:Halkapınar Mah. 1004 Sok. Keremoğlu İş Merkezi No:5 D:407 35170 Konak, İzmir
Telefon:0232 245 51 37
E-posta:destek@armabilisim.com
Web Sitesi:www.armabilisim.com.tr
Harita Konumu
Firma Bilgileri
Firma Ünvanı:Arma Sistem Bilişim Danışmanlık Yazılım Donanım Anonim Şirketi
Firma Türü:Anonim Şirket
Yetkili Adı:Osman Cem HISIM
Firma Tanımı

Arma Bilişim A.Ş. bilişim sektöründe uçtan uca anahtar teslim çözümler üreten ve ürettiği bu çözümlere  bakım , danışmanlık anlaşmaları yapan entegratör bir firmadır.Tecrübeli ve dinamik bir kadronun biraraya gelmesi ile müşteri memnuniyetini ön planda tutarak profesyonel yaklaşımını kalite ile birleştirip sizlere en uygun çözümleri sunmak için çalışmaktadır.

Bilişim sektöründe hızla değişen, gelişen teknolojilerle birlikte bilginin değeri, farklılaşma, uzmanlık ve esnek çözümlerle sürdürülebilir karlılıkları sağlamak kurumlar için hayati önem taşımaktadır.

Bu farkındalık ile hedefimiz,  müşteri beklentilerini doğru analiz etmek, doğru kaynaklara yönlendirmek, verimli, sürdürülebilir, esnek ve katma değer sağlayan çözümler üretmektir.

Bilişim sektöründe bizi farklılaştıran, 20 yılda edindiğimiz tecrübe , bilgiden aldığımız güç ve güven ile kaynakların doğru kullanımını odağına alan, müşteri beklentlerine en iyi entegre olacak projeleri üretip , bu projelerin sürdürülebilirliğini sağlamamızdır.

Arma Bilişim olarak hedeflediğimiz temel ilke;

Bilişim sektörünün tüm yenilikleri yakından takip edip bu teknolojileri müşterilerimizin güvenle ve sorunsuz olarak kullanmasını sağlayarak onların kendi ürettikleri hizmetlere katma değer kazandırmalarına ve bu sayede  rekabetteki güçlerini arttırmalarına yardımcı olmaktır.

Ürünler ve Hizmetler
  • Sistem Yönetim
  • Bakım Ve Teknik Destek
  • BT Danışmanlık
  • BT Kurumsal Satış
  • Barındırma
Çalışma Günleri ve Saatleri
Hafta İçi: 09:00 - 18:00
Cumartesi: 09:00 - 13:00
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Benzer Firmalar
Yasal Uyarı / Bildiri
Iletisimadresleri.com dijital bir firma rehberidir. Bu sitedeki bilgiler; Ticaret Sicil Gazetesinde yayınlanan kamuya açık firma kuruluş ve faaliyet bilgileri, firmanın kendi yayınladığı kamuya açık kurumsal internet sitesi, Ticaret Odası, Mesleki Odalar, Mesleki Birlikler veya firmanın kendisi tarafından sağlanan bilgilerden derlenerek oluşturulmaktadır. Iletisimadresleri.com'un sitede yayınlanan firmalar ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Sitedeki bilgilere dayalı yapılan ticari anlaşmalarda taraflara kesinlikle bir garanti veya güvence vermemektedir. Sitede yayınlanan firmaların iletişim ve genel bilgileri, hiçbir şekilde herhangi bir konuyla ilgili kullanılmak üzere resmî bir kuruluşun, işletmenin bağlı olduğu mesleki oda veya kurumun vereceği bilgi/belge yerine geçmez ve resmî hiçbir geçerliliği yoktur. Bilgilerin güncelliği garanti edilmemekle birlikte, bilgilerin doğruluğunu, tamlığını ve kullanılırlığını değerlendirmek yalnızca kullanıcının sorumluluğundadır.