İdealarge Gıda Makine İmalatı İthalat İhracat Proje Danışmanlık Nakliye San. ve Tic. Ltd. Şti.

İdealarge Gıda Makine İmalatı İthalat İhracat Proje Danışmanlık Nakliye San. Ve Tic. Ltd. Şti.
Konveyör Sistemleri ve Gıda Makineleri Projelendirme/İmalat/Montaj
İletişim Adresleri
Adres:600 Evler Mah. Yeni Sanayi Sitesi 1325 Sok. No: 9 10200 Bandırma, Balıkesir
Telefon:0266 721 11 70
E-posta:info@idealarge.com
Web Sitesi:www.idealarge.com
Harita Konumu
Firma Bilgileri
Firma Ünvanı:İdealarge Gıda Makine İmalatı İthalat İhracat Proje Danışmanlık Nakliye San. Ve Tic. Ltd. Şti.
Firma Türü:Limited Şirket
Yetkili Adı:Utku Keskinler
Firma Tanımı

2016 yılında İdealarge adı altında sektöre giriş yapan firmamız, bugünkü kimliğine adım atmıştır. Firmaca amacımız özverili bir şekilde çalışarak, paslanmaz makina imalatı sektöründe uzmanlaşmak, kaliteli ve çözüm odaklı tedarikçi olarak bir yurtiçi/yurtdışı müşteri portföyüne kavuşmaktır. İdealarge ar-ge, tasarım ve ürün geliştirme çalışmalarına hız verip Türkiye' deki gıda üretici firmalarına en iyi hizmeti verme yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Teknolojilerini sürekli geliştiren bir üretim anlayışı ile siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunmaktadır.

Ürünler ve Hizmetler

Firmamız; paslanmaz soyunma dolapları, çizme kurutma makineleri, modüler bantlı konveyörler, rulolu konveyörler, pvc poliüretan bantlı konveyörler, yüksek hijyen bantları, metal dedektör konveyörleri, kasa taşıma konveyörleri, konveyör hatları, büyükbaş kemik kırma makinesi, küçükbaş kemik kırma makinesi, balık pul alma makinesi, fleto masaları, özel malzeme dolapları, paslanmaz sarsak elekler, taşıma helezonları, paslanmaz modüler raf sistemleri, paslanmaz platformlar ve merdivenler, paslanmaz masalar, paslanmaz tanklar, döner tablalar, kasa devirme, pide kesme makinesi, sipariş üzerine endüstriyel mutfak ekipmanları için 3 boyutlu projelendirmesiyle imalat ve satış hizmeti vermektedir.

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Benzer Firmalar
Yasal Uyarı / Bildiri
Iletisimadresleri.com dijital bir firma rehberidir. Bu sitedeki bilgiler; Ticaret Sicil Gazetesinde yayınlanan kamuya açık firma kuruluş ve faaliyet bilgileri, firmanın kendi yayınladığı kamuya açık kurumsal internet sitesi, Ticaret Odası, Mesleki Odalar, Mesleki Birlikler veya firmanın kendisi tarafından sağlanan bilgilerden derlenerek oluşturulmaktadır. Iletisimadresleri.com'un sitede yayınlanan firmalar ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Sitedeki bilgilere dayalı yapılan ticari anlaşmalarda taraflara kesinlikle bir garanti veya güvence vermemektedir. Sitede yayınlanan firmaların iletişim ve genel bilgileri, hiçbir şekilde herhangi bir konuyla ilgili kullanılmak üzere resmî bir kuruluşun, işletmenin bağlı olduğu mesleki oda veya kurumun vereceği bilgi/belge yerine geçmez ve resmî hiçbir geçerliliği yoktur. Bilgilerin güncelliği garanti edilmemekle birlikte, bilgilerin doğruluğunu, tamlığını ve kullanılırlığını değerlendirmek yalnızca kullanıcının sorumluluğundadır.