Mes Ambalaj

Mes Ambalaj
Poşet, en temel işleviyle bir ambalaj ürünüdür. Ucuz Baskılı Poşet olarak ucuz poşeti ihtiyaçlarınız için tarafımıza ulaştığınızda gerekli bilgilendirmeyi yapıyoruz. Ürün fiyatları ve diğer konular hakkında merak ettiklerinizi açıklıyor, siparişlerinizde indirimli, kampanyalı poşet satış hizmetlerimizden yararlandırıyoruz. Bu sayede hem kaliteden ödün vermemiş hem de ihtiyacınızı en ekonomik şekilde çözmüş oluyorsunuz.
İletişim Adresleri
Adres:Merkez Mah. Bağcılar Cad. No:11/10 34220 Bağcılar, İstanbul
Telefon:0212 909 32 37
Mobil Telefon:0552 558 00 57
E-posta:destek@mesambalaj.com
Web Sitesi:www.mesambalaj.com
Harita Konumu
Firma Bilgileri
Firma Ünvanı:Mes Ambalaj Plastik Sanayi
Firma Türü:Gerçek Kişi
Yetkili Adı:Murat Özlü
Firma Tanımı

Zamanında teslimat ve firmanızın imajını en iyi şekilde yansıtacak poşet tasarımlarımızla müşterilerimizin memnuniyetini en ön planda tutmaktayız. Tek renk ve çift renk flekso baskı makinelerimiz haftanın 7 günü 24 saat aralıksız çalışmaktadır. Gerek mağaza poşeti gerekse de market poşeti olsun taşınacak her ürüne uygun baskılı poşet imalatımız vardır En yeni baskılı poşet modelleri için bizimle iletişime geçebilir ve toptan poşet baskı süreçleri ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz. Siparişlerinizde öncelikle firmanıza ait logo bilgisi bulunan kartvizit veya tabela fotoğraflarınızı whatsapp uygulaması üzerinden istiyoruz. Daha sonra adres, telefon, sosyal medya hesapları, ve web adresinizi tasarımımıza ekliyoruz. Son olarak tasarımların poşet şablonu üzerindeki görünümünü gösterip onayınızı alıyoruz. En son aşamada klişe üretimi gerçekleştirilip poşet imalatı aşamasına geçmekteyiz.

Ürünler ve Hizmetler

Baskılı ve Baskısız Mağaza, Market Poşet İmalatı

Hizmet Bölgeleri
Tüm Türkiye
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Benzer Firmalar
Yasal Uyarı / Bildiri
Iletisimadresleri.com dijital bir firma rehberidir. Bu sitedeki bilgiler; Ticaret Sicil Gazetesinde yayınlanan kamuya açık firma kuruluş ve faaliyet bilgileri, firmanın kendi yayınladığı kamuya açık kurumsal internet sitesi, Ticaret Odası, Mesleki Odalar, Mesleki Birlikler veya firmanın kendisi tarafından sağlanan bilgilerden derlenerek oluşturulmaktadır. Iletisimadresleri.com'un sitede yayınlanan firmalar ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Sitedeki bilgilere dayalı yapılan ticari anlaşmalarda taraflara kesinlikle bir garanti veya güvence vermemektedir. Sitede yayınlanan firmaların iletişim ve genel bilgileri, hiçbir şekilde herhangi bir konuyla ilgili kullanılmak üzere resmî bir kuruluşun, işletmenin bağlı olduğu mesleki oda veya kurumun vereceği bilgi/belge yerine geçmez ve resmî hiçbir geçerliliği yoktur. Bilgilerin güncelliği garanti edilmemekle birlikte, bilgilerin doğruluğunu, tamlığını ve kullanılırlığını değerlendirmek yalnızca kullanıcının sorumluluğundadır.