Patrol Makina San. Matb. ve Dış Tic. Ltd. Şti.

PATROL MAKİNA SAN. MATB. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.
Matbaa - Ambalaj Makineleri Alımı ve Satışı
İletişim Adresleri
Adres:Yukarı Dudullu Mah. Yüce Sok. No:9/A 34775 Ümraniye, İstanbul
Telefon:0533 734 35 49
Mobil Telefon:0533 648 15 13
E-posta:info@patrolmakina.com
Web Sitesi:www.patrolmakina.com
Harita Konumu
Firma Bilgileri
Firma Ünvanı:PATROL MAKİNA SAN. MATB. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.
Firma Türü:Limited Şirket
Yetkili Adı:Nebil TÜRKBAY
Firma Tanımı

Patrol Makina 1983 yılından beri Türkiye’de en fazla matbaa makinesi satan firma unvanına sahiptir. Bugüne kadar en az 7.000 adet matbaa makinesi satmış olup şu andaki stokları 200 adet civarındadır. 2.000 metrekare kapalı alanda showroom ve atölyelerinde hizmet vermektedir. Türkiye çapında 14 ilde bayii ve satış temsilcisi mevcuttur. Dünyanın önde gelen Markalarının ikinci el makinelerini yenilenmiş, bakımlı ve garantili teslim edebilmektedir.

Türkiye’de imal edilen makinelerin finansörlüğünü ve ana bayiiliğini yapmakla birlikte  Çin’den ithal ettiği CE belgeli 1. sınıf ve kalitedeki Matbaacılık Sektöründe kullanılan çeşitli Sallama pedallar, Kutu Katlama yapıştırma ve sıvamalı kutu yapma ve sert kapak taslama makineleri gibi ambalaj sektöründe kullanılan otomasyon yardımcı makineleri hemen anında depolarından gününde garantili olarak teslim etmektedir.

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Benzer Firmalar
Yasal Uyarı / Bildiri
Iletisimadresleri.com dijital bir firma rehberidir. Bu sitedeki bilgiler; Ticaret Sicil Gazetesinde yayınlanan kamuya açık firma kuruluş ve faaliyet bilgileri, firmanın kendi yayınladığı kamuya açık kurumsal internet sitesi, Ticaret Odası, Mesleki Odalar, Mesleki Birlikler veya firmanın kendisi tarafından sağlanan bilgilerden derlenerek oluşturulmaktadır. Iletisimadresleri.com'un sitede yayınlanan firmalar ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Sitedeki bilgilere dayalı yapılan ticari anlaşmalarda taraflara kesinlikle bir garanti veya güvence vermemektedir. Sitede yayınlanan firmaların iletişim ve genel bilgileri, hiçbir şekilde herhangi bir konuyla ilgili kullanılmak üzere resmî bir kuruluşun, işletmenin bağlı olduğu mesleki oda veya kurumun vereceği bilgi/belge yerine geçmez ve resmî hiçbir geçerliliği yoktur. Bilgilerin güncelliği garanti edilmemekle birlikte, bilgilerin doğruluğunu, tamlığını ve kullanılırlığını değerlendirmek yalnızca kullanıcının sorumluluğundadır.