Pluslineada

Pluslineada
Lojistik & Tedarik süreçlerinizin etkin ve etkili yönetimi için arge çalışmalarımızı birlikte yönetelim.
İletişim Adresleri
Adres:Atatürk Mah. Ertuğrul Gazi Sok. Metropol İstanbul A Blok No:2E/150 34758 Ataşehir, İstanbul
Telefon:0546 259 27 79
E-posta:sales@pluslineada.com
Web Sitesi:www.pluslineada.com
Harita Konumu
Firma Bilgileri
Firma Ünvanı:PLUSLINEADA
Firma Türü:Limited Şirket
Yetkili Adı:Abdullah Demir
Firma Tanımı

PARSİYEL ZİNCİR MARKET

3. Parti Entegre Lojistik Hizmet Sağlayıcı olarak müşterilerine hizmet vermektedir. Pluslineada, tüm Kuru gıda kategorilerine ve gıda dışı segment kategorilerine yurt içi ürün dağıtım hizmet operasyonları üretmektedir. Firmamız FMCG & GIDA operasyonlarının yanı sıra , sektör bağımsız olarak ; Yurtiçi paletli ve kolili parsiyel taşımacılık, yurtiçi komple araç nakliye, şehir içi dedike araç nakliye ve depolama hizmetleri de vermektedir. Operasyonel alt yapı GIDA ve DİĞER olarak ayrıştırılmıştır. Parsiyel ürün sevk operasyonları ; İstanbul ve İstanbul dışı olmak üzere toplamda 22 adet  transfer merkezi vasıtası ile gerçekleştirilmektedir.

Depolama merkezimiz, Gebze Güzeller OSB'dedir.

Ürünler ve Hizmetler

YURTİÇİ PARSİYEL TAŞIMA HİZMETLERİ

Yurt içinde üretilen veya ithal edilen gıda ve gıda dışı ürünleri ,ilgili üretim noktalarından, ürünün ihtiyacına uygun şartlarda taşıyabilecek araçlar ile alıp, Türkiye’de ki herhangi bir ulusal zincir market (BİM-A101-ŞOK-MİGROS-CARREFOUR) depolarına ve 81 il merkezlerindeki bayi & distribütörlere ,sorunsuz şekilde sevk edecek lojistik alt yapı ve dağıtım organizasyonuna sahiptir.

Hizmet Bölgeleri
81 il tamamında hizmet vermekteyiz.
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Benzer Firmalar
Yasal Uyarı / Bildiri
Iletisimadresleri.com dijital bir firma rehberidir. Bu sitedeki bilgiler; Ticaret Sicil Gazetesinde yayınlanan kamuya açık firma kuruluş ve faaliyet bilgileri, firmanın kendi yayınladığı kamuya açık kurumsal internet sitesi, Ticaret Odası, Mesleki Odalar, Mesleki Birlikler veya firmanın kendisi tarafından sağlanan bilgilerden derlenerek oluşturulmaktadır. Iletisimadresleri.com'un sitede yayınlanan firmalar ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Sitedeki bilgilere dayalı yapılan ticari anlaşmalarda taraflara kesinlikle bir garanti veya güvence vermemektedir. Sitede yayınlanan firmaların iletişim ve genel bilgileri, hiçbir şekilde herhangi bir konuyla ilgili kullanılmak üzere resmî bir kuruluşun, işletmenin bağlı olduğu mesleki oda veya kurumun vereceği bilgi/belge yerine geçmez ve resmî hiçbir geçerliliği yoktur. Bilgilerin güncelliği garanti edilmemekle birlikte, bilgilerin doğruluğunu, tamlığını ve kullanılırlığını değerlendirmek yalnızca kullanıcının sorumluluğundadır.