Boz Fıstık Baklavaları

BOZ FISTIK BAKLAVALARI
Baklava İmalatı ve Satışı
İletişim Adresleri
Adres:Karacaoğlan Mah. Bornova Cad. Öztim Ticaret Sitesi No:9 İç Kapı No:9/2D 35070 Bornova, İzmir
Telefon:0552 781 35 27
Mobil Telefon:0544 824 21 20
Harita Konumu
Firma Bilgileri
Firma Ünvanı:BOZ FISTIK BAKLAVALARI GIDA VE TURİZM SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
Firma Türü:Limited Şirket
Firma Tanımı

Fıstık aşkıyla, damak tadıyla. 2020 yılının ikinci çeyreğinde, profesyonel şef, usta ve saha görevlileri dahil olmak üzere 16 kişilik ekibi ile faaliyete geçen Boz Fıstık baklavaları merkezi konumu olan İzmir ve komşu illeri başta olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanına toptan ve perakende şekilde şerbetli, şerbetsiz, sütlü, soğuk tatlılar imal etmektedir. Fıstığın ana vatanı olan Gaziantep'ten özel olarak getirilen malzemelerimiz ile üretilen tüm ürünlerimizi siz tatlı severler ile buluşturmaktan gurur ve onur duyarız.

Ürünler ve Hizmetler

Ev baklavası, fıstıklı baklava, cevizli baklava, kuru baklava, midye baklava, bülbül yuvası, özel kare havuç dilim, fıstıkzade, Ankara dürüm, cevizli padişah sarma, fıstıklı saray burması, fıstıklı şöbiyet, cimcik ankara dürüm, cevizli padişah sarma, antep sarma, dürüm sarma, sütlü nuriye, cevizli prens, paşa sarma, prenses sarma, yeşil midye, çikolatalı midye, çikolatalı baklava, soğuk baklava, çikolatalı diyar burması, fıstıklı kadayıf burma çeşitlerimiz ile hizmetinizdeyiz.

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Benzer Firmalar
Yasal Uyarı / Bildiri
Iletisimadresleri.com dijital bir firma rehberidir. Bu sitedeki bilgiler; Ticaret Sicil Gazetesinde yayınlanan kamuya açık firma kuruluş ve faaliyet bilgileri, firmanın kendi yayınladığı kamuya açık kurumsal internet sitesi, Ticaret Odası, Mesleki Odalar, Mesleki Birlikler veya firmanın kendisi tarafından sağlanan bilgilerden derlenerek oluşturulmaktadır. Iletisimadresleri.com'un sitede yayınlanan firmalar ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Sitedeki bilgilere dayalı yapılan ticari anlaşmalarda taraflara kesinlikle bir garanti veya güvence vermemektedir. Sitede yayınlanan firmaların iletişim ve genel bilgileri, hiçbir şekilde herhangi bir konuyla ilgili kullanılmak üzere resmî bir kuruluşun, işletmenin bağlı olduğu mesleki oda veya kurumun vereceği bilgi/belge yerine geçmez ve resmî hiçbir geçerliliği yoktur. Bilgilerin güncelliği garanti edilmemekle birlikte, bilgilerin doğruluğunu, tamlığını ve kullanılırlığını değerlendirmek yalnızca kullanıcının sorumluluğundadır.