Hs Reklam

HS REKLAM
Örümcek - Roll Up - X Banner - Tanıtım ve Tattırma Standları Online Satışı
İletişim Adresleri
Adres:Mecidiyeköy Mah. Ekin Sok. No:2B 34387 Şişli, İstanbul
Telefon:0212 274 74 78
Mobil Telefon:0534 595 17 18
E-posta:info@hsreklam.com
Web Sitesi:www.hsreklam.com
Harita Konumu
Firma Tanımı

HS Reklam Malzemeleri, müşterilerinin kendi ürün ve hizmetlerini pazarlamasına yardımcı olacak reklam malzemeleri satan ve müşterilerine kaliteyi en uygun fiyata sunmayı amaç edinmiş bir reklam şirketidir. İthal ettiği veya üretimini gerçekleştirdiği ürünlerin bir kısmını Türkiye'de iç pazara satarken, bir kısmını ise uluslararası pazara ihraç etmektedir.

Ürünler ve Hizmetler

Ürün grublarımızdan bazıları: örümcek stand, roll up, x banner, ahşap stand, metal stand, centro stand, ayaklı poster pano, karton stand, karton pano, tik tak çerçeve, strafor, köpük kesim, sunum masaları, ürün teşhir standları, wobbler, yazı tahtaları, lux roll up, örümcek masa, ışıklı pano, özel standlar, ilan panosu, fuar masa, germe çerçeve, pleksi stand, pop up stand, tanıtım standı ve tattırma standları online satış hizmeti vermekteyiz.

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Benzer Firmalar
Yasal Uyarı / Bildiri
Iletisimadresleri.com dijital bir firma rehberidir. Bu sitedeki bilgiler; Ticaret Sicil Gazetesinde yayınlanan kamuya açık firma kuruluş ve faaliyet bilgileri, firmanın kendi yayınladığı kamuya açık kurumsal internet sitesi, Ticaret Odası, Mesleki Odalar, Mesleki Birlikler veya firmanın kendisi tarafından sağlanan bilgilerden derlenerek oluşturulmaktadır. Iletisimadresleri.com'un sitede yayınlanan firmalar ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Sitedeki bilgilere dayalı yapılan ticari anlaşmalarda taraflara kesinlikle bir garanti veya güvence vermemektedir. Sitede yayınlanan firmaların iletişim ve genel bilgileri, hiçbir şekilde herhangi bir konuyla ilgili kullanılmak üzere resmî bir kuruluşun, işletmenin bağlı olduğu mesleki oda veya kurumun vereceği bilgi/belge yerine geçmez ve resmî hiçbir geçerliliği yoktur. Bilgilerin güncelliği garanti edilmemekle birlikte, bilgilerin doğruluğunu, tamlığını ve kullanılırlığını değerlendirmek yalnızca kullanıcının sorumluluğundadır.