Onpo Madencilik İnş. San. ve Tic. Aş

ONPO MADENCİLİK İNŞ. SAN. VE TİC. AŞ
İletişim Adresleri
Adres:Zübeyde Hanım Mah. Turgut Özal 1 Bul. No: 6/2 06090 Altındağ, Ankara
Telefon:0312 384 30 97
Faks:0312 342 32 27
E-posta:info@onpo.com.tr
Web Sitesi:www.onpo.com.tr
Harita Konumu
Firma Bilgileri
Firma Ünvanı: ONPO MADENCİLİK İNŞ. SAN. VE TİC. AŞ
Firma Türü:Anonim Şirket
Yetkili Adı:Onat Alçı
Firma Tanımı

Yapı malzemeleri sektöründe çalışkan, güçlü ve kararlı duruşumuzun ilk adımlarına 2005 yılında ONPO MADENCİLİK İNŞ. SAN. ve TİC. A.Ş.’yi kurarak başladık. Kurulduğumuz günden itibaren Türk alçı sektöründe farkını ortaya koymak, lider konuma ulaşmak için çalıştık. Böylece, 2011 senesinde ONAT ALÇI markasını kurduk. Ankara Bala yolu 20. km’de yapı sektörüne katkı sağlayan fabrikamızda gelecek hedeflerimiz ve ilkelerimiz doğrultusunda çalışmaya devam ettik.

Ürünler ve Hizmetler

Gypsum (alçı) toz alçı derz alçı perlitli alçı kartonpiyer alçı yangına dayanıklı alçı levha alçı kırmızı alçı levha yapıştırma alçısı saten alçı konsantre alçısı yeşil alçı levha brüt beton astarı gypsum board (alçı levha) alçıpan suya dayanıklı alçı levha bordo levha beyaz alçı levha dış cephe levha asma tavan ses yalıtım levhası alçı levha gypsum ceiling gypsump laster.

Hizmet Bölgeleri
Türkiye
Çalışma Günleri ve Saatleri
09:00-18:00
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Benzer Firmalar
Yasal Uyarı / Bildiri
Iletisimadresleri.com dijital bir firma rehberidir. Bu sitedeki bilgiler; Ticaret Sicil Gazetesinde yayınlanan kamuya açık firma kuruluş ve faaliyet bilgileri, firmanın kendi yayınladığı kamuya açık kurumsal internet sitesi, Ticaret Odası, Mesleki Odalar, Mesleki Birlikler veya firmanın kendisi tarafından sağlanan bilgilerden derlenerek oluşturulmaktadır. Iletisimadresleri.com'un sitede yayınlanan firmalar ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Sitedeki bilgilere dayalı yapılan ticari anlaşmalarda taraflara kesinlikle bir garanti veya güvence vermemektedir. Sitede yayınlanan firmaların iletişim ve genel bilgileri, hiçbir şekilde herhangi bir konuyla ilgili kullanılmak üzere resmî bir kuruluşun, işletmenin bağlı olduğu mesleki oda veya kurumun vereceği bilgi/belge yerine geçmez ve resmî hiçbir geçerliliği yoktur. Bilgilerin güncelliği garanti edilmemekle birlikte, bilgilerin doğruluğunu, tamlığını ve kullanılırlığını değerlendirmek yalnızca kullanıcının sorumluluğundadır.