Sedef Kozmetik San. Tic. Ltd. Şti.

Sedef Kozmetik San. Tic. Ltd. Şti.
İxora Ana Bayii
İletişim Adresleri
Adres:Atatürk Mah. Öncü Sok. No:15/B 06936 Sincan, Ankara
Telefon:0312 268 35 95
Mobil Telefon:0536 738 04 04
E-posta:sedefkozmetik06@hotmail.com
Web Sitesi:www.ixorashoponline.com
Harita Konumu
Firma Bilgileri
Firma Ünvanı:SEDEF KOZMETİK ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ.
Firma Türü:Limited Şirket
Yetkili Adı:Nuri BAYRAM
Firma Tanımı

Şirketimiz 2005 yılında kurulmuş olup perakende satış, ixora shop bayiliği olarak hizmet sunmaktadır. Son yıllarda e-ticarete olan ilginin artmasıyla birlikte, pazaryeri olarak bilinen e-ticaret platformlarında ‘İxora Shop’ adı altında hizmet vermekteyiz. Oluşan ilginin verdiği memnuniyet bizi kendi e-ticaret sitemizi yapma konusunda cesaretlendirdi. Shop bayisi olarak bulunduğumuz ixora markasını daha geniş kitlelere yayma fikrini benimsiyoruz. Bu amaç doğrultusunda 2021 yılının son çeyreğinde sitemizi aktif hale getirmenin verdiği sevinci ve mutluluğu sizinle paylaşıyoruz.

İxora markalı ürünleri sizlere farklı seçenekler ile indirimli olarak sunan ve siparişlerinizi en kısa zaman diliminde size ulaştıran ekibimizle hizmetinizdeyiz.

Ürünler ve Hizmetler
  • Parfüm (Erkek ve Kadın)
  • Kozmetik
  • Kişisel bakım ürünleri
  • Ortam kokuları
  • Kolonya 
  • Orjinal parfüm
Hizmet Bölgeleri
Tüm Türkiye
Çalışma Günleri ve Saatleri
Her gün: 09:30-20:30
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Yasal Uyarı / Bildiri
Iletisimadresleri.com dijital bir firma rehberidir. Bu sitedeki bilgiler; Ticaret Sicil Gazetesinde yayınlanan kamuya açık firma kuruluş ve faaliyet bilgileri, firmanın kendi yayınladığı kamuya açık kurumsal internet sitesi, Ticaret Odası, Mesleki Odalar, Mesleki Birlikler veya firmanın kendisi tarafından sağlanan bilgilerden derlenerek oluşturulmaktadır. Iletisimadresleri.com'un sitede yayınlanan firmalar ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Sitedeki bilgilere dayalı yapılan ticari anlaşmalarda taraflara kesinlikle bir garanti veya güvence vermemektedir. Sitede yayınlanan firmaların iletişim ve genel bilgileri, hiçbir şekilde herhangi bir konuyla ilgili kullanılmak üzere resmî bir kuruluşun, işletmenin bağlı olduğu mesleki oda veya kurumun vereceği bilgi/belge yerine geçmez ve resmî hiçbir geçerliliği yoktur. Bilgilerin güncelliği garanti edilmemekle birlikte, bilgilerin doğruluğunu, tamlığını ve kullanılırlığını değerlendirmek yalnızca kullanıcının sorumluluğundadır.